Basispoort thuis

De kans is groot dat uw kind op de basisschool gebruikt maakt van digitaal lesmateriaal. Een aantal van deze softwarepakketten biedt de mogelijkheid om kinderen ook thuis te laten oefenen. Als de leerkracht deze optie heeft ingeschakeld, kunnen leerlingen en hun ouders of verzorgers thuis inloggen via Basispoort. Heeft u als ouder/verzorger vragen over toegang tot of de werking van schoolsoftware thuis? Neem dan altijd contact op met de leerkracht!

Hoe logt u thuis in?

Om thuis in te loggen op de beschikbare schoolsoftware, gaat u naar https://thuis.basispoort.nl of klikt u op onderstaande button. In het inlogscherm vult u het e-mailadres in waarop u de activatie-link hebt ontvangen. Daarna het wachtwoord, dat u zelf heeft aangemaakt. Uw kind kan dan direct op het programma klikken. Is een broertje of zusje op hetzelfde e-mailadres aangemeld? Dan kiest deze zijn of haar naam. En daarna als wachtwoord of plaatje het zelfde dat hij/zij op school gebruikt.

Let op: ouders/verzorgers/kinderen kunnen thuis niet inloggen via www.basispoort.nl.

Heeft u nog geen wachtwoord?

Neem dan contact op met de leerkracht van uw kind. Zodra de leerkracht uw e-mailadres heeft toegevoegd, ontvangt u een e-mail met een activatielink. Met deze activatielink kunt u een wachtwoord aanmaken.

Inloggen via het schoolnetwerk

Het is ook mogelijk dat uw kind moet inloggen via het schoolnetwerk (bijvoorbeeld MOO, ZuluConnect, Prowise Go, Miloo, X Cool, Ratho Portaal, Onlineklas of MijnOnderwijsPortaal). In dat geval kan de leerkracht u uitleggen hoe u via dit netwerk thuis inlogt op schoolsoftware.

Lukt thuis inloggen niet?

Neem dan contact op met de leerkracht van uw kind. De leerkracht zal indien nodig contact opnemen met de uitgever van de software of met de klantenservice van Basispoort.

Nieuws & Updates van Basispoort

benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?