Reinders

Reinders is mede oprichter van en participant in Basispoort

Vind hier informatie over Reinders Oisterwijk

Over Reinders

Reinders samen voor de klas
Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving die letterlijk en figuurlijk met ze mee groeit. Het creëren van de ideale omgeving waarin spelen en leren samenkomen, dat is waar het bij Reinders om gaat. Wij helpen bij het inrichten van jouw omgeving met de juiste leermiddelen en inrichting van het gebouw, met trainingen en events die verbinden, inspireren en kennis verbreden en slimme ICT oplossingen waardoor je tijd en aandacht overhoudt VOOR DE KLAS. Wij willen alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs helpen zodat ze goed in hun vel zitten en zo het beste onderwijs voor de klas kunnen bieden. Wij zijn er voor de groepsleerkracht, remedial teacher en onderwijsassistent, maar ook voor de ICT-coördinator, directeur en conciërge. Voor iedereen die staat voor de klas Wij doen dit graag met échte aandacht en persoonlijk contact. Want ondanks de digitale ontwikkelingen draait ons vak nog steeds om mensen, die staan voor hun idealen en voor de klas.

Waarom Reinders kiest voor Basispoort

Wij willen alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs helpen zodat ze goed in hun vel zitten en zo het beste onderwijs voor de klas kunnen bieden. Basispoort is één van de middelen die de leerkracht helpt in hun dagelijkse onderwijs. Met Basispoort faciliteren we de leerkracht in het gebruik van het online educatief materiaal. Erg gemakkelijk, levert tijdwinst op en is bovendien ook veilig en kosteloos!

benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?