Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Veilig Verkeer Nederland

Over Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is dé maatschappelijke organisatie die werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Wij zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer.

De VVN Verkeersmethode bestaat uit verkeerslessen, praktijklessen en thuisopdrachten. We bieden lessen voor groep 1 t/m 8. Een doorlopende leerlijn dus. Hiermee bereid je de kinderen goed voor op het Nationale VVN Verkeersexamen en belangrijker nog: op veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Veilig Verkeer Nederland is specialist in verkeerseducatie en al ruim 85 jaar ‘hofleverancier’ als het gaat om verkeersonderwijs.

Alle materialen zijn beschikbaar in de VVN Verkeerspoort, waar je via Basispoort inlogt. Je hebt daar direct toegang tot de leerlingsoftware, digibordlessen en aanvullend materiaal. In de VVN Situatiemaker oefen je, met Google Street View, elke verkeerssituatie op het digibord.

Waarom Veilig Verkeer Nederland kiest voor Basispoort

Veilig Verkeer Nederland ziet met Basispoort een belangrijke meerwaarde in het feit dat het 1 plek is voor alle educatieve software voor het primair onderwijs. Leerlingen en leerkrachten hoeven maar 1 keer in te loggen om de lessen van verschillende vakken te kunnen bekijken en maken.

Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?