Onlineklas

Onlineklas is als uitgeverij en netwerkomgeving gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Onlineklas

Over Onlineklas

Uitgeverij Onlineklas is een ontwikkelaar van educatieve software met bekende producten zoals de portal van Onlineklas. Dit is een portal voor het benaderen van digitale lesstof, voor het inloggen op systemen van derden, zoals bijvoorbeeld Basispoort, en voor het toegang krijgen tot je projectbestanden. Daarnaast bevat het ook handige digibordtools die leerkrachten helpen bij instructies. Onlineklas is eenvoudig in gebruik, zeer geschikt voor jonge kinderen, heeft een heldere navigatiestructuur en bied je als leerkracht de mogelijkheid om je leeromgeving in te richten zoals jij dat wilt. Dankzij een integratie met Microsoft Office 365 en Google kan de leerling zowel leren als verwerken op één plek. Met aanvullende modules kun je de portal naar wens inrichten en uitbreiden. Zo bouw je aan een leeromgeving die volledig is afgestemd op jouw dagelijkse praktijk. Kortom Onlineklas Portal is innovatief, dynamisch en toch eenvoudig in gebruik!

Waarom Onlineklas kiest voor Basispoort

Dankzij de koppeling met Basispoort kunnen leerlingen en leerkrachten eenvoudig alle Basispoort gekoppelde leermaterialen openen via één inlog: Single Sign On. Alle materialen staan in een kindvriendelijke omgeving. Nieuw aangeschafte licenties komen automatisch in de portal van Onlineklas te staan, en kun je dus direct mee aan de slag. Daarnaast kunnen, door de Basispoort koppeling, alle schoolgegevens geïmporteerd worden in de portal.

 

Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?