Uitgeverij Malmberg

Uitgeverij Malmberg is mede oprichter van, participant in en als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Uitgeverij Malmberg

Over Malmberg

Malmberg ontwikkelt leeroplossingen voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.  Onderwijs zit in ons DNA. We zien het als onze taak leraren te ondersteunen, zodat zij het beste onderwijs kunnen geven en leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. De leraar is een rolmodel, coach, inspireert leerlingen en helpt ze op weg naar een succesvolle toekomst. Dat is elke dag een uitdaging. Daarom werken we met 300 bevlogen collega’s aan praktische ondersteuning en hoogwaardige leeroplossingen. Daarbij denken we vanuit dagelijkse situaties en hebben we veel contact met scholen. Want als we weten wat er leeft in het onderwijs, weten we waarmee we kunnen helpen. We denken mee over de uitdagingen die er zijn, over wat er nodig is om het beste uit jezelf te halen. Samen werken we aan de oplossingen van vandaag en morgen.

De coronacrisis heeft gezorgd voor nieuwe uitdagingen in het onderwijs, waar Malmberg bij ondersteunt op zowel pedagogisch als didactisch vlak. Bekijk onze speciale pagina voor meer informatie: https://www.malmberg.nl/basisonderwijs/ondersteuning-inspiratie/inspiratie-actualiteit/corona-en-afstandsonderwijs.htm

Waarom Malmberg kiest voor Basispoort

Wij willen leraren praktisch ondersteunen bij het geven van het beste onderwijs. Basispoort is een belangrijke plaats waar zaken bij elkaar komen en helpt hier dus bij. Zeker op het gebied van inloggen/ digitaal lesmateriaal, nu lesgeven steeds vaker digitaal gaat.

Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?