Skool & Miloo

Skool is als netwerkleverancier koppelpartner van Basispoort

 

Vind hier informatie over Skool en Miloo

Over Skool en Miloo
Skool brengt het primair onderwijs naar de wereld van morgen. Wij zijn groot geworden met onze on-premise oplossingen en ICT overzichtelijk te maken. Dat doen we door onderwijsversterkende oplossingen te bedenken én te creëren met bestaande ICT-oplossingen en platformen. Microsoft Azure, Office 365 of G-Suite? Windows, Google of Apple? Alles is mogelijk én in elke combinatie.

Onze totale cloudoplossing draagt bij aan de continu veranderende wereld van het onderwijs. Lesmateriaal is daardoor altijd én overal beschikbaar, óók offline. Dankzij Single Sign On wordt overal automatisch ingelogd en is meerdere wachtwoorden onthouden overbodig. Hierbij wordt de hoogste veiligheidsstandaard op het gebied van privacy en data-veiligheid gehanteerd.

Bij Skool maken we lesgeven én leren met ICT echt mogelijk. Wij bieden al onze scholen in Nederland, Duitsland, België en St. Maarten volledige controle, gemak, veiligheid en een krachtige toekomstgerichte basis ongeacht locatie, device of platform.

Waarom Skool kiest voor Basispoort

Ervaar gemak, bespaar tijd en breng je administratie op orde dankzij de koppeling met Basispoort. Een dagelijkse synchronisatie zal elke verandering in Basispoort overnemen. Hierdoor klopt je database van leerlingen en leerkrachten, heb je goed gekoppelde en gevulde groepen en succesvolle in- en uitschrijvingen én jaarovergangen. Deze koppeling geldt zowel voor SkoolControl gebruikers als voor gebruikers van onze vernieuwde totale cloudoplossing Miloo.

Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?