Schoolsupport

Schoolsupport (voorheen Ars Scribendi) is als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

 

 

 

Vind hier informatie over Schoolsupport

Over Schoolsupport

Wij zijn Schoolsupport, en helpen met ons team van enthousiaste auteurs, redacties en collega’s heel veel en heel graag leerlingen, leerkrachten en begeleiders. Dat doen we met kleine en grote oplossingen om te leren en te lezen. Dat doen we al meer dan 20 jaar, en voor vrijwel alle basisscholen in Nederland en een groot aantal in Vlaanderen. Je kent ons van bekende merken als Rekensprint, Draaitaal, Documentatiecentrum, LOGICO, Sterrenwerk, Zinder, ABCDE, Raak!, Toverstapels, Maretak, CORONA, Themaplein, Spiekboekjes en vele andere. Of het nu gaat om remediërende of verrijkende leeroplossingen, om lezen als vaardigheid of lezen om de wereld te ontdekken, in boekvorm of online: scholen en praktijken kunnen op ons rekenen. En wij rekenen op jouw positieve betrokkenheid bij onze leeroplossingen en op je feedback. Op een goede samenwerking!

 

Waarom Schoolsupport kiest voor Basispoort

Basispoort helpt de leerling, de school en helpt ons als uitgeverij. Basispoort neemt drempels weg om veilig en makkelijk toegang te krijgen tot online leren en lezen. Voor onze platformen Documentatiecentrum, Themaplein en NT2, Praat mee, maken we al gebruik van Basispoort. Er zullen de komende jaren nieuwe platformen volgen.

benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?