Ratho Portaal

Ratho Portaal is als netwerkomgeving gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Ratho Portaal

 

Over Ratho Portaal

We zijn een realistische en gedreven organisatie die verbondenheid zoekt met elkaar, onze partners en onze opdrachtgevers om zo samen successen te realiseren. Wij bedienen onze opdrachtgevers tot het hoogste niveau door mee te denken op alle mogelijke vlakken. Daarvoor gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, want voor iedere organisatie leidt een andere route naar succes. Toch hebben al die routes iets gemeen: ICT is een bepalende factor. In onze filosofie kan ICT alleen bijdragen aan een succesvolle manier van werken, als de techniek is afgestemd op uw processen en mensen. Met een realistische blik en een gedreven houding leveren we passende oplossingen met meerwaarde, waarbij wij altijd zoeken naar partnerschap. Als Microsoft Education Authorized Gold Partner (AEP) voorzien wij het primair onderwijs (PO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) van ICT ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij denken graag mee en geven advies over het beleid, de randvoorwaarden en migreren en implementeren uiteraard de gewenste ICT omgeving.

Waarom Ratho kiest voor Basispoort

Het RathoPortaal is ontwikkeld vanuit de vraag uit het onderwijs voor een intuïtief en gebruiksvriendelijk portaal. Onze online leer- en werkomgeving sluit in de eerste plaats aan bij het primaire proces voor onderwijs met een optimaal leerrendement. Dit is ook de reden waarom wij koppelpartner zijn geworden van Basispoort; wij bieden hiermee toegang tot alle online methodes waar de school gebruik van maakt in dit primaire proces. Het RathoPortaal sluit aan bij de volledige ICT-visie van een school, dus naast de beschikbaarheid van deze educatieve content, is ook het secundaire proces geïntegreerd voor het doelmatig organiseren, sturen en verantwoorden van het onderwijsleerproces. Ons doel is om een zo gebruiksvriendelijk, intuïtief, betrouwbaar, veilig, beheersbaar en efficiënt mogelijke omgeving voor alle verschillende soorten gebruikers te realiseren.

Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?