Prowise Go

Prowise Go is als uitgeverij en netwerkomgeving gekoppeld aan Basispoort

 

Vind hier informatie over Prowise Go

Over Prowise Go

Prowise is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Het elf jaar jonge bedrijf uit Budel boekte een gemiddelde omzetstijging van 151 procent over de laatste drie jaar. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en leerlingen en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van de oplossingen van Prowise. Prowise GO is dé complete online leeromgeving voor de laagste prijs van Nederland. Voor het geringe bedrag van 6 euro per leerling per jaar krijgen scholen toegang tot een unieke en complete leeromgeving, inclusief Prowise Learn en Prowise Presenter. Daarnaast verzorgt Prowise voor dit bedrag de volledige installatie, een uitgebreide kickoff-training, onsite service en het volledige ICT-beheer van de school.

Waarom Prowise Go kiest voor Basispoort

De koppeling met Basispoort vergroot het gebruiksgemak voor leerkrachten en leerlingen én levert tijdwinst op. Zodra een Prowise GO school gekoppeld is aan Basispoort worden iedere nacht de gegevens automatisch bijgewerkt vanuit Basispoort naar Prowise GO. Zo hoeven leerkrachten een nieuwe leerling of klassenwijziging niet handmatig in te voeren. Ook wanneer het nieuwe schooljaar start, hoeven ze geen extra handelingen te doorlopen. Prowise GO staat altijd klaar voor gebruik. Eenmaal ingelogd in Prowise GO, kunnen leerkrachten en leerlingen vanuit het portaal bij al het online lesmateriaal van de school zonder extra in te loggen. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld direct lessen openen in Prowise Presenter of aan de slag met Prowise Learn.

Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?