Noordhoff

Noordhoff is mede oprichter van, participant in en als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

 

Klik hier voor meer informatie over Noordhoff.

Over Noordhoff

Het beste onderwijs voor jouw leerlingen begint bij jou. In de klas staat de leerkracht aan het roer. Noordhoff helpt je hierbij. Met een complete leeroplossing en met ondersteuning. Samen met leerkrachten en onderwijsexperts ontwikkelen, toetsen en valideren we de leermiddelen voortdurend. Zo verbeteren we onze methoden iedere dag weer. Een belangrijk voordeel voor jouw leerlingen: we werken met doorlopende leerlijnen en sluiten onze methoden aan op de structuur én inhoud van de grote lesmethoden in het voortgezet onderwijs. We bieden een volledig aanbod voor bijna ieder vak uit het basisonderwijs. Onze methodes zijn: Getal & Ruimte Junior (rekenen), Flits (VTL), Taal op Maat  en Spelling op Maat (taal), Stepping Stones Junior (Engels) en onze Wijzer! Serie voor zaakvakken en verkeer. Op ieder moment bepaal jij of je werkt met papieren of digitale middelen, of met een combinatie van beide. De digitale leermiddelen van al onze methoden sluiten naadloos aan op de les- en werkboeken van onze methoden. Daardoor schakel je eenvoudig tussen digitaal en papier. De digitale methoden zijn allemaal te benaderen via Basispoort met één account.

Waarom Noordhoff kiest voor Basispoort

We zien Basispoort als platform waarop we al onze software van de methodes kunnen aanbieden. Omdat dit vanuit één startpagina wordt gerealiseerd, zien we grote meerwaarde in het gemak van het gebruik van 1 account voor alle digitale oplossingen. Daarnaast kunnen we via het platform op eenvoudige manier bijna alle leerkrachten in het basisonderwijs bereiken met onze software en communicatie. Iedereen is op 1 plek verbonden.

 

Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?