MijnOnderwijsportaal

MijnOnderwijsportaal (van Onderwijsbureau Meppel) is als netwerkomgeving gekoppeld aan Basispoort

 

Vind hier informatie over MijnOnderwijsportaal

Over MijnOnderwijsportaal

MijnOnderwijsportaal is een coöperatie zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met abonnementen en contributies van gebruikers. Wij werken samen met onderwijsorganisaties aan eerlijke, up-to-date en veilige ICT-omgeving. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en vertrouwd met alles wat er in het onderwijs speelt. MijnOnderwijsportaal is ontwikkeld in opdracht van Kwalifier. Kwalifier is een overlegplatform ontstaan vanuit een intensieve samenwerking tussen vier zelfstandig opererende onderwijsbureaus. Door deze samenwerking versterken de bureaus de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening, met behoud van de eigen identiteit. MijnOnderwijsportaal is ontwikkeld in samenwerking met innovatieve ict- partners en het onderwijsveld.

Waarom MijnOnderwijsportaal kiest voor Basispoort

Wij hebben vanuit coöperatie MijnOnderwijsPortaal gekozen voor de beveiligde koppeling met Basispoort omdat wij vanuit onze digitale leeromgeving onze scholen eenvoudig toegang geven tot de educatieve software van vrijwel alle uitgeverijen. Leerlingen kunnen hierdoor veilig en overal gebruik maken van de educatieve software binnen onze beveiligde gepersonaliseerde leeromgeving. Wij voldoen hiermee aan de eisen die worden gesteld in het kader van de AVG.

Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?