Heutink

Heutink is mede oprichter van en participant in Basispoort

 

Vind hier informatie over Heutink

Over Heutink

Elk kind is uniek en verdient de beste ondersteuning om op zijn of haar eigen niveau en tempo te ontwikkelen. Wij geloven in persoonlijke groei en bieden gereedschappen om deze groei optimaal te ondersteunen. Want in alles wat we doen, bedenken, voelen en uitdragen staat er uiteindelijk maar één ding centraal: het kind. Onze missie is dan ook om iedereen in primair en voortgezet onderwijs, kinderopvang en zorg & welzijn die zich bezighoudt met de ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar te adviseren, informeren en inspireren. Hiermee willen we helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling. We begonnen daar 108 jaar geleden al voorzichtig mee, toen nog ‘alleen maar’ als leverancier van schoolmaterialen aan het basisonderwijs. Vandaag de dag zijn we niet alleen voor basisonderwijs, maar ook voor voortgezet onderwijs en kinderopvang totaalleverancier en produceren we meer en meer in eigen huis. Bij Heutink vind je gemak door alles onder één dak voor goed onderwijs; van methodes en verbruiksmateriaal tot aan de beste merken en verregaand maatwerk schoolmeubilair. Van een enorm aanbod aan nieuw en vertrouwd materiaal tot aan onderbouwd advies. En met Heutink ICT kunnen we ook de complete digitale infrastructuur en hardware verzorgen. Samen sterk!

Waarom Heutink kiest voor Basispoort

Heutink is vanaf dag één betrokken bij Basispoort, omdat we een duidelijke behoefte zagen binnen het onderwijs om eenvoudig en veilig toegang te hebben tot de op school gebruikte educatieve content voor zowel scholen, leerkrachten én leerlingen. Digitalisering in het onderwijs blijft een steeds belangrijkere rol innemen voor zowel leerkracht als kind. Wij vinden een directe en veilige toegang tot digitale leermiddelen dan ook een randvoorwaarde voor het lesgeven en leren van nu. Het gebruiksvriendelijke Basispoort levert de leerkrachten tijdwinst op doordat ze via een centrale omgeving altijd en overal veilig lessen kunnen opstarten. Door de koppeling van Basispoort met de LAS-systemen kunnen ook de leerlingen zowel op school als thuis op elk gewenst moment leren met de juiste content.

Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?