Cito

Cito is als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Cito

Over Cito

Samen voor krachtig onderwijs

Het leerlingvolgsysteem van Cito is een begrip in ons land. De betrouwbare toetsen en uitgebreide analysemogelijkheden helpen jou als onderwijsprofessional om je leerlingen zo goed mogelijk te laten groeien. Niet voor niets werkt bijna elke school inmiddels met onze derde generatie LVS-toetsen. En samen met heel veel onderwijsprofessionals ontwikkelen we door! Inmiddels zijn onze toetsen ook online beschikbaar en kun je ze via het Computerprogramma Online webbased  plannen en analyseren, waar en wanneer je wilt. Naast de vertrouwde toetsen bieden we je ook hele nieuwe manieren om je leerlingen op speelse wijze te volgen. Bijvoorbeeld met Groeimeter, dat je op leerdoelniveau laat zien wat je leerlingen beheersen of het hele nieuwe kleuterobservatie-instrument Kleuter in Beeld. Ondertussen werken we hard aan een verrassend nieuwe generatie LVS, waarin we nog meer de focus leggen op groei, naast papieren toetsen ook online adaptieve toetsen bieden en een gebruiksvriendelijke online omgeving creëren voor het plannen, analyseren en afnamen. Vanaf schooljaar 2021-2022 beschikbaar.

Waarom Cito kiest voor Basispoort

Nieuwe ontwikkelingen samen met Basispoort

Toegang tot de nieuwste producten Groeimeter, Kleuter in Beeld en CP Online is geregeld via Basispoort. Eén omgeving om in te loggen in je online applicaties, zoals je waarschijnlijk al gewend bent. Door de koppeling met Basispoort worden je groepen en kinderen automatisch opgehaald uit het leerlingenadministratiesysteem. Voor jou nog meer gebruiksgemak én de mogelijkheid om altijd en overal al aan de slag te kunnen. Zo maken we het ook mogelijk om zowel Groeimeter als Kleuter in Beeld (zowel Taal, Sociaal-emotioneel, Motoriek en Rekenen) eenvoudig een maand lang gratis te proberen.

Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?