ThiemeMeulenhoff

Uitgeverij ThiemeMeulenhoff is mede oprichter van, participant in en als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over ThiemeMeulenhoff.

Over ThiemeMeulenhoff

Samen leren vernieuwen
Om talenten te kunnen laten bloeien, vernieuwen we het leren. Samen met scholen en leerkrachten. We willen leerlingen laten leren op een manier die bij ze past en die leren leuker maakt. Zo verhogen we leerrendement en halen we samen meer uit ieder talent. Met groeiende expertise, ervaring en leeroplossingen is ThiemeMeulenhoff een maatgevende partner voor scholen in Nederland en erbuiten.

Van educatieve uitgeverij tot ontwerper van onderwijsleerprocessen
ThiemeMeulenhoff is een Nederlandse uitgeverij met een lange geschiedenis. In 225 jaar heeft ThiemeMeulenhoff zich ontwikkeld van educatieve uitgeverij tot ontwerper van onderwijsleerprocessen. We maken leermiddelen voor het primair onderwijs, zoals Alles Telt Q, Taalverhaal.nu, Take it easy, Z-oefenboekjes en nog veel meer. Onze methodes worden dagelijks door duizenden leerlingen gebruikt.

Waarom ThiemeMeulenhoff kiest voor Basispoort

In Nederland werkt ThiemeMeulenhoff enthousiast samen met verschillende partijen, binnen en buiten het onderwijs. Ook met Basispoort werken we al jaren prettig samen. Het is  essentieel voor het basisonderwijs dat deze samenwerking bestaat. De belangrijkste meerwaarde van Basispoort is dat de jonge leerling gebruikersvriendelijk en laagdrempelig kan inloggen, vanuit de school en vanuit huis. Zeker nu je steeds meer de verschuiving ziet naar digitaal werken. ThiemeMeulenhoff wil dat zowel voor de leerling als de leerkracht het inloggen en switchen binnen methodes zo makkelijk mogelijk is. En Basispoort biedt deze mogelijkheid!

Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?