Royal Jongbloed

Royal Jongbloed is als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Royal Jongbloed

Over Royal Jongbloed

Royal Jongbloed education is een ontwikkelaar van lesmethoden voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. We maken methoden vanuit onze christelijke levensovertuiging, maar op een manier die veel scholen die niet christelijk zijn ook waardevol vinden. We worden gedreven door de wens om zinvol onderwijs te maken, dat niet alleen maar gaat over resultaten en prestaties, maar dat ook de leerling als opgroeiend mens in alle facetten ondersteunt. Nederland heeft een uniek onderwijssysteem. Binnen de kaders van de kerndoelen en gecontroleerd door de Inspectie voor het Onderwijs hebben scholen de ruimte inhoudelijk eigen accenten te leggen en didactisch eigen keuzes te maken. Scholen die van die ruimte optimaal gebruik willen maken, helpen wij graag aan leermiddelen op maat.

Waarom Royal Jongbloed kiest voor Basispoort

Onze digitale schoolmethodes zijn gekoppeld met Basispoort om het voor u en uw leerlingen zo makkelijk mogelijk te maken. Met uw basispoortaccount heeft u toegang tot al onze digitale lesmethodes. Basispoort is niet alleen een enorm gemak het levert ook veel tijdswinst op. Zo behoort het importeren van personeel en leerlingen tot het verleden. Dit betekent minder voorbereiding en een lagere beheerlast voor de school. Daarom kiezen wij voor basispoort.

Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?