Muiswerk Flexi

Muiswerk Flexi is als uitgeverij gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Muiswerk

 

Over Muiswerk

Lesgeven is een vak. Als leerkracht doe je niets liever dan goed onderwijs geven en kinderen de aandacht geven die ze verdienen. In de realiteit ben je veel tijd kwijt aan randzaken, waardoor het niet altijd lukt om leerlingen op maat te bedienen. Flexi kan jou helpen. Zodat jij toekomt aan lesgeven.

Sommige belangrijke vaardigheden zijn ‘eenvoudig’ door de computer aan te leren. Flexi neemt die vaardigheden van jou over en slijpt ze effectief in bij de leerlingen. Het inoefenen van de basiskennis kun je met een gerust hart aan Flexi overlaten. Jij volgt de resultaten uitgebreid, waardoor je jouw leerlingen gerichter kunt helpen. Zo houd jij de regie.
Flexi is geen methode en tegelijk veel méér dan alleen oefenmateriaal. Een interactief leermiddel met oneindig veel materiaal, formatieve toetsjes, effectieve instructie en slimme feedback. Leerlingen leren van iedere fout. Zo werkt elke leerling zelfstandig en op zijn eigen niveau. Nuchter, simpel en met de nadruk op de inhoud. Back to the basics.

Flexi is een product van Muiswerk Educatief, een pionier in online leren.

Waarom Muiswerk kiest voor Basispoort

Onze klanten ervaren de koppeling met Basispoort als een stukje tijdswinst. Voor de beheerder, omdat leerlingen gemakkelijk kunnen worden ingelezen in Flexi en er meestal geen aparte snelkoppelingen in de eigen leerling- en leerkrachtomgeving aangemaakt hoeven te worden. Voor leerkrachten omdat zij op een gemakkelijke manier naar Muiswerk Flexi kunnen, om een takenmap aan te maken, de zoek en toon te gebruiken als digibordfunctie en om overzicht te krijgen op de resultaten. Daarnaast geeft het ook tijdswinst voor de leerlingen, doordat ze via Single Sign on in hun omgeving komen. Geen gedoe meer met gebruikersnamen, wachtwoorden en dergelijke. Dat zien wij als grote meerwaarde van de koppeling met Basispoort.

Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?