MOO

MOO is de netwerkomgeving van Basispoort-participant Heutink

 

Vind hier informatie over MOO

Over MOO (Mijn Omgeving Online)

Laat ze leren!
Kinderen maken de wereld van morgen. Ze verdienen daarom het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waar ICT een belangrijke rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste middelen, maar dat ze ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Door het bundelen van kennis en ervaring hebben we een stevige plek als marktleider ingenomen waar wij trots op zijn. Er werken op dit moment 500.000 leerlingen met onze MOO (Mijn Omgeving Online) en zijn er in 20.000 klaslokalen door heel Nederland touchscreens en andere interactieve oplossingen in gebruik. Als onderdeel van Odin Groep kunnen wij een brede en stabiele basis garanderen. We hebben eigen datacenters en enorm diverse kennis op digitaal gebied. Ook sluiten wij aan op de solide netwerken van onze partnerbedrijven Heutink en Reinders. Ons doel is om niet alleen techniek te leveren, maar om ook altijd de kennispartner te zijn van scholen en leraren. We begeleiden besturen, scholen, ICT’ers, leraren en leerlingen in de digitale transformatie, iedereen in zijn eigen tempo.

Waarom MOO kiest voor Basispoort

MOO verbindt met Basispoort. MOO (Mijn Omgeving Online) is de complete oplossing om digitalisering in het onderwijs te organiseren. In een overzichtelijk startportaal hebben leerlingen alle methodes via Basispoort in beeld. Daardoor heeft elke MOO-gebruiker het grote voordeel van Single Sign-on: één inlog is écht voldoende voor toegang tot e-mail, agenda, alle verwerkingssoftware, enzovoort. Dat is makkelijk! Bovendien kun je MOO uitbreiden met allerlei oplossingen om de infrastructuur en devicemanagement op jouw school te beheren

benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?