Actacom

Actacom is als netwerkomgeving gekoppeld aan Basispoort

Vind hier informatie over Actacom

Over Actacom

Standaard meer mogelijk binnen het primair en voortgezet onderwijs
Actacom is ruim 25 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs, zowel op het gebied van innovatieve clouddiensten, bandbreedte-technologie als op storage en systeem/serverbeheer. Het beveiligen van bedrade netwerken en het beheer van draadloze netwerken is een specialisme van Actacom. Met Actacom is er standaard meer mogelijk. U krijgt meer flexibiliteit bij netwerkoplossingen. Onze ICT-oplossingen zijn eenvoudig te bedienen en (zelf) aan te passen en/of uit te breiden. Actacom levert totaaloplossingen maar kan eveneens fungeren als een 2e of 3e-lijns servicedesk. Hierdoor is continuïteit altijd gewaarborgd.

Gemakkelijker, uitdagender en efficiënter
Ons streven is het aangaan van een hechte samenwerking met scholen om het werk makkelijker, uitdagender en efficiënter te maken. Het doel is gelijktijdig bij te dragen aan een innovatieve omgeving waarin effectiviteit aantoonbaar wordt verhoogd.

Meer efficiency en flexibiliteit
Het primair en voortgezet onderwijs in Nederland zijn continu in beweging. En daarmee ook hun ICT-wensen en -eisen. Al vanaf het begin liep Actacom voorop bij de ICT-vernieuwingen in het onderwijs. Dat doen we nog steeds, o.a. met een totaalpakket aan producten en diensten waaronder de nieuwste Clouddiensten voor een efficiënte digitale leer- en werkomgeving (DLWO). Ontdek het zelf: bij Actacom is standaard meer mogelijk.

Waarom Actacom kiest voor Basispoort

Sinds 2019 is Actacom koppelpartner met Basispoort. Hierdoor zijn digitale leermethodes in combinatie met de Actacom DLWO en SSO met Basispoort eenvoudig toegankelijk.

Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?