Actueel

Hier is nieuws te vinden over nieuwe koppelpartners eventuele storingen of incidenten en informatie in het kader van releases en updates.

Geregeld treden nieuwe aanbieders van educatieve software of netwerkomgevingen toe tot de Basispoort samenwerking. Ook gedurende een schooljaar. Wanneer dat gebeurt informeren wij scholen op deze plek daarover. Basispoort als platform is 24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar; ook tijdens schoolvakanties en weekenden. Het platform wordt professioneel beheerd en gemonitord op foutloos functioneren. Zoals ieder technisch platform kan ook Basispoort getroffen worden door een storing. Als dat gebeurt, vindt u daarover op deze plek informatie.

Zowel het onderwijs als de door scholen gebruikte software verandert. Daarop moet de functionaliteit van Basispoort als toegangsplatform anticiperen. Om die reden werkt Basispoort de applicatie ieder jaar, kort voor de zomervakantie, bij naar de  nieuwste standaarden. Tussentijdse updates om het gebruik van Basispoort te optimaliseren, komen een aantal maal per jaar voor. Informatie over releases en updates, onder meer in de vorm van handleidingen en antwoorden op veel gestelde vragen vindt u ook op deze plek.

 

meer berichten inladen

2 van de 65 geladen

Gabien Basispoort_vergroot

Basispoort is onze helikopterview!

Gabien Borm,
Bovenschools onderwijskundig ICT-er Onderwijsgroep Perspecto Zeeuws Vlaanderen

Meer lezen?
Harm_Hofstede-480×550-1_kleurcorrectie

De kracht van Basispoort zit hem in haar onzichtbaarheid!

Harm Hofstede,
Bovenschools ICT-Coördinator regio Haaglanden

Meer lezen?
benny velthuis_2020 06 04

Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen!

Benny Velthuis,
Systeemcoördinator bij de Almeerse Scholen Groep

Meer lezen?
Ben ven der Heijden_2020 06 08

In het verleden was het vaak lastig om al die verschillende pakketten aan de praat te krijgen en te houden. Sinds Basispoort is dit een stuk eenvoudiger geworden.

Ben van der Heijden,
Leerkracht en ICT-Coördinator KC de Mortel, Udenhout

Meer lezen?