Thuis inloggen op Basispoort voor leerlingen

Leerlingen kunnen onder voorwaarden, ook vanaf thuis inloggen op schoolsoftware, via bij Basispoort. Eén voorwaarde is dat de uitgeverij van de software het programma beschikbaar stelt voor thuisgebruik. Dat is bijvoorbeeld niet toegestaan voor toetssoftware. De school moet natuurlijk ook over een uitgeverij-licentie beschikken voor die software. Verder kan de leerkracht zelf, per leerling, bepalen of deze daadwerkelijk thuis toegang mag krijgen tot schoolsoftware.

Leerlingen kunnen thuis inloggen via het speciale inlogportaal voor thuisgebruik. Zij loggen in met het e-mailadres dat door de leerkracht in Basispoort is toegevoegd en het wachtwoord dat ze zelf aangemaakt hebben. 

Meer  informatie voor de leerkracht vindt u hier
Meer informatie voor ouders/verzorgers vindt u hier

Laatste Nieuws

Probleem inloggen Nieuwsbegrip? Inloggen bij Nieuwsbegrip kan alleen nog via Basispoort. Niet meer op de oude manier. Lees meer »
Kleuter in beeld van Cito via Basispoort Dit kan nu via de koppeling met Basispoort. Kleuter in beeld is een unieke combinatie van een sn ... Lees meer »
Instructie thuis inloggen ouders Lees meer »
Windows 7 niet langer ondersteund windows 7, microsoft, MS, 7, windows Lees meer »
IEP Leerlingvolgsysteem in Basispoort Bureau ICE heeft het makkelijk gemaakt: leerlingen kunnen vanaf schooljaar 2019/2020 eenvoudig i ... Lees meer »