Kleuter in beeld van Cito via Basispoort

Snel en gemakkelijk aan de slag met Kleuter in beeld van Cito.

Dit kan nu via de koppeling met Basispoort. Kleuter in beeld is een unieke combinatie van een snel observatie-instrument én objectiviteit. Door de koppeling met Basispoort worden je groepen en kinderen automatisch opgehaald uit het leerlingenadministratiesysteem. 

Kleuter in Beeld
Met Kleuter in beeld volg je op speelse wijze de ontwikkeling van kinderen in groep 1 en 2. Het is een unieke combinatie van een snel observatie-instrument én objectiviteit en daarmee echt een nieuwe manier om kleuters te volgen. Als leerkracht heb je zelf de regie en kies je voor welk kind, welke domeinen en hoe vaak je Kleuter in beeld inzet. Met Kleuter in beeld staat de groei van elk kind centraal. 

Toestemming geven

Ben jij gebruiker van Kleuter in beeld? Vink dan in het uitgeverijenoverzicht Cito aan, hiermee geef je toestemming om leerlinggegevens uit te wisselen en kun je daarna van start met Kleuter in beeld. Lees meer in de handleiding.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar Kleuter in beeld?
In deze animatie leggen we je in twee minuten uit hoe Kleuter in beeld werkt.

Binnenkort ook Groeimeter via Basispoort

Ook Groeimeter is binnenkort via Basispoort te gebruiken.
Meer weten over Groeimeter? Lees hier meer over hoe jij Groeimeter kunt gebruiken.

Laatste Nieuws

Uitgeverij Lexima gekoppeld aan Basispoort Lees meer »
Helpdesk weer telefonisch bereikbaar Lees meer »
Software thuis na 11 mei Lees meer »
Thuis inlog - Nieuw scherm leerkracht Het leerkracht-scherm ‘groepsoverzicht’ is gewijzigd. De leerkracht ziet nu onder ‘Thuislogin’ d ... Lees meer »
FAQ's voor ouders Problemen met inloggen thuis? Lees dit! Lees meer »