IEP Leerlingvolgsysteem in Basispoort

Bureau ICE heeft het makkelijk gemaakt: leerlingen kunnen vanaf schooljaar 2019/2020 eenvoudig inloggen op de IEP via Basispoort. Dat is handig want hierdoor kun je met je hele school gaan IEP-en. Het leerlingvolgsysteem is namelijk helemaal vernieuwd en uitgebreid met toetsen en volginstrumenten voor leerjaar 3 t/m leerjaar 8.

Volg je leerlingen op de IEP-manier vanaf groep 3 tot en met de eindtoets: krijg een compleet beeld van je leerlingen door inzicht te krijgen in hoofd, hart en handen. Dat betekent dat je kijkt naar taal en rekenen, maar ook naar de sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en het creatief vermogen van een leerling. Daarom vind je in het IEP LVS ook zelfevaluatie-instrumenten om deze talenten in beeld te krijgen, want IEP is Inzicht Eigen Profiel.

IEP LVS en Basispoort, waarom? Leerlingen kunnen hierdoor snel en makkelijk altijd toegang krijgen tot het IEP LVS via Basispoort, wel zo handig!

Maakt jouw school gebruik van IEP?
Zet snel het IEP-vinkje aan en jij en je leerlingen kunnen gaan IEPen.
Een handleiding hoe IEP LVS te koppelen met Basispoort vind je hier.

Let op:
Vooralsnog zien alleen leerlingen IEP in hun leermiddelenoverzicht in Basispoort.
Leerkrachten nog niet. Die loggen zoals gebruikelijk nog direct in bij de leerkrachtomgeving van IEP (buiten Basispoort om).


Meer weten over het IEP LVS? Hier lees je meer.
Ben je benieuwd hoe het IEP LVS eruit ziet? Neem een kijkje in de DEMO

Laatste Nieuws

Kleuter in beeld van Cito via Basispoort Dit kan nu via de koppeling met Basispoort. Kleuter in beeld is een unieke combinatie van een sn ... Lees meer »
Instructie thuis inloggen ouders Lees meer »
Windows 7 niet langer ondersteund windows 7, microsoft, MS, 7, windows Lees meer »
IEP Leerlingvolgsysteem in Basispoort Bureau ICE heeft het makkelijk gemaakt: leerlingen kunnen vanaf schooljaar 2019/2020 eenvoudig i ... Lees meer »
Schoolnaam Basispoort gelijk aan ‘instellingsnaam’ DUO. Lees meer »