Schoolnaam Basispoort gelijk aan ‘instellingsnaam’ DUO.

Vanaf 30-8-2019 heeft Basispoort een koppeling met de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Vanaf die datum synchroniseert Basispoort de namen van scholen met de DUO-database 'instellingsnamen'. In Basispoort hebben scholen dan dus dezelfde naam, als de naam waaronder de school formeel bij DUO als ‘instelling’ bekend is. En DUO hanteert de naam waaronder uw school formeel bij de Kamer van koophandel bekend is.

Het komt voor dat scholen in Basispoort een (iets) andere schoolnaam hanteren, dan de formele instellingsnaam bij DUO. Als dat geldt voor uw school, ziet u mogelijk na 30-8-2019 na het inloggen bij Basispoort een andere schoolnaam in het scherm, dan voorheen.

Wijzigen van de schoolnaam in Basispoort is alleen mogelijk door de school zelf, via een wijziging bij DUO. Basispoort heeft niet de rechten om schoolnamen bij DUO te wijzigen en kan deze naam ook niet meer aanpassen in Basispoort zelf.

Informatie over het wijzigen van uw schoolnaam bij DUO is te vinden op:

https://www.duo.nl/zakelijk/contact/contact-instellingsgegevens.jsp

https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/handelsnaam-wijzigen-of-toevoegen/

 

Laatste Nieuws

Windows 7 niet langer ondersteund windows 7, microsoft, MS, 7, windows Lees meer »
IEP Leerlingvolgsysteem in Basispoort Bureau ICE heeft het makkelijk gemaakt: leerlingen kunnen vanaf schooljaar 2019/2020 eenvoudig i ... Lees meer »
Schoolnaam Basispoort gelijk aan ‘instellingsnaam’ DUO. Lees meer »
Bookmarks iPad, Chromebook en Android tablet en webclips Zuludesk Lees dit als uw school gebruik maakt van Aplle iPads, Chromebooks, Android tablets en of ZuluConnect Lees meer »
Kwintessens haalt groepsgegevens niet uit Basispoort Andere uitgeverijen halen leerling- en groepsaantallen op uit Basispoort. Kwintessens NIET. Lees meer »