Schoolnaam Basispoort gelijk aan ‘instellingsnaam’ DUO.

Vanaf 30-8-2019 heeft Basispoort een koppeling met de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Vanaf die datum synchroniseert Basispoort de namen van scholen met de DUO-database 'instellingsnamen'. In Basispoort hebben scholen dan dus dezelfde naam, als de naam waaronder de school formeel bij DUO als ‘instelling’ bekend is. En DUO hanteert de naam waaronder uw school formeel bij de Kamer van koophandel bekend is.

Het komt voor dat scholen in Basispoort een (iets) andere schoolnaam hanteren, dan de formele instellingsnaam bij DUO. Als dat geldt voor uw school, ziet u mogelijk na 30-8-2019 na het inloggen bij Basispoort een andere schoolnaam in het scherm, dan voorheen.

Wijzigen van de schoolnaam in Basispoort is alleen mogelijk door de school zelf, via een wijziging bij DUO. Basispoort heeft niet de rechten om schoolnamen bij DUO te wijzigen en kan deze naam ook niet meer aanpassen in Basispoort zelf.

Informatie over het wijzigen van uw schoolnaam bij DUO is te vinden op:

https://www.duo.nl/zakelijk/contact/contact-instellingsgegevens.jsp

https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/handelsnaam-wijzigen-of-toevoegen/

 

Laatste Nieuws

Uitgeverij Lexima gekoppeld aan Basispoort Lees meer »
Helpdesk weer telefonisch bereikbaar Lees meer »
Software thuis na 11 mei Lees meer »
Thuis inlog - Nieuw scherm leerkracht Het leerkracht-scherm ‘groepsoverzicht’ is gewijzigd. De leerkracht ziet nu onder ‘Thuislogin’ d ... Lees meer »
FAQ's voor ouders Problemen met inloggen thuis? Lees dit! Lees meer »