Verkeersexamen digitaal afnemen?

Vanaf 4 april 8.00 uur staan het digitale Verkeersexamen en het digitale herexamen klaar op de examenwebsite van Veilig Verkeer Nederland. De kinderen komen hier nadat ze zijn ingelogd via Basispoort en kunnen hun examen starten.

Om het examen te kunnen afnemen, moeten de kinderen toegang krijgen via Basispoort. De ICT coördinator van de school logt in op licentieportaal.vvn.nl met zijn/haar basispoortaccount (klik op het basispoortlogo) en koppelt aangeschafte licenties “digitaal VVN Verkeersexamen” aan de juiste groep. Download hier de handleiding voor het licentieportaal.

Let op: het is belangrijk dat je in Basispoort VVN toestemming hebt gegeven om de gegevens te koppelen. Dit doe je door bij uitgevers het vinkje bij VVN aan te zetten.

Vervolgens kan hij/zij in basispoort een snelkoppeling downloaden naar het VVN Verkeersexamen en deze klaarzetten op de devices waarop de kinderen het examen maken. Met deze snelkoppeling loggen de kinderen met hun eigen naam in op het verkeersexamen.

Laatste Nieuws

Verkeersexamen digitaal afnemen? Lees meer »
Toegang Nieuwsbegrip voor IB’ers en RT’ers Lees meer »
Meer tijd door Momento! Om het gratis Momento dashboard te kunnen gebruiken, moet de ICT-coördinator van uw school ... Lees meer »
Storing telefoon voorbij Lees meer »
Platformen Schoolsupport achter Basispoort Lees meer »