Meer tijd door Momento!

Het gratis resultaten-dashboard voor alle leerkrachten in het PO!

In 2012 realiseerden de schoolleveranciers Heutink, de Rolf groep en Reinders samen met Malmberg, Noordhoff, ThiemeMeulenhoff en Zwijsen drempelloos inloggen via Basispoort. In 2017 bundelde deze samenwerking, uitgebreid met Blink, opnieuw de krachten. Vanaf januari 2018 resulteerde dit in gratis toegang voor alle basisschoolleerkrachten in Nederland tot een digitaal methoden- en vakoverstijgend resulkaten-dashboard: Momento. Vanaf augustus 2018 worden ook resultaten van Oefenweb, Muiswerk en Cito-LOVS ontsloten via Momento Dashboard.

Doel van dit branche-initiatief is om de administratieve last bij leerkrachten te verminderen en hen de tools te geven om in de dagelijkse onderwijspraktijk beter te anticiperen op de behoeften van leerlingen. Het dashboard geeft in 3 klikken oefen- en toetsinzicht, overzicht en analyse, de basis voor handelingsplannen.

Momento Dashboard is gratis voor alle basisscholen. Activatie van het dashboard start in uw Basispoort account. Bent u ICT-coördinator en beheert u vanuit die rol ook Basispoort? Dan kunt u Momento nu direct activeren. In slechts enkele minuten en een paar kliks!

Lees hier meer over wat Momento dashboard is.
Lees hier waar u Momento vindt bij de NOT (22 - 26 januari 2019).
Lees hier waarom collega's werken met Momento.


Laatste Nieuws

Probleem inloggen Nieuwsbegrip? Inloggen bij Nieuwsbegrip kan alleen nog via Basispoort. Niet meer op de oude manier. Lees meer »
Kleuter in beeld van Cito via Basispoort Dit kan nu via de koppeling met Basispoort. Kleuter in beeld is een unieke combinatie van een sn ... Lees meer »
Instructie thuis inloggen ouders Lees meer »
Windows 7 niet langer ondersteund windows 7, microsoft, MS, 7, windows Lees meer »
IEP Leerlingvolgsysteem in Basispoort Bureau ICE heeft het makkelijk gemaakt: leerlingen kunnen vanaf schooljaar 2019/2020 eenvoudig i ... Lees meer »