Thuis-inlog leerling

Voor (ouders/verzorgers van) leerlingen is het mogelijk om thuis in te loggen bij Basispoort via de thuis-inlog. Alleen op software waarvan de uitgeverij en de school toestaan dat deze thuis gebruikt wordt.

De leerkracht
van uw kind moet dan het e-mailadres van één of beide ouders/verzorgers toevoegen in het Basispoortaccount van de school. Er wordt dan een e-mail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres met een activatielink. Deze link is eenmalig te gebruiken om een wachtwoord aan te maken. Daarna kunt u de link niet meer gebruik om in te loggen. 

U logt thuis in via https://thuis.basispoort.nl of via onderstaande button.Ouders/verzorgers en leerlingen kunnen niet inloggen via www.basispoort.nl

In het inlogscherm vult u eerst het e-mailadres in, waarop u de activatielink hebt ontvangen. Vervolgens vult u het wachtwoord in dat u zelf heeft aangemaakt. De leerling kan dan direct op het programma klikken. Als er een broertje of zusje op hetzelfde e-mailadres is aangemeld, kiest het kind eerst voor zijn of haar naam. Als wachtwoord of plaatje gebruikt het kind thuis het zelfde als waarmee deze op school inlogt bij Basispoort.

Klik hier voor een uitgebreide instructie en een overzicht van de software die door leerlingen thuis gebruikt kan worden.

Ontvangt u ondanks meerdere pogingen geen activatielink?
Lees hier hoe u deze kunt aanvragen.


Laatste Nieuws

Windows 7 niet langer ondersteund windows 7, microsoft, MS, 7, windows Lees meer »
IEP Leerlingvolgsysteem in Basispoort Bureau ICE heeft het makkelijk gemaakt: leerlingen kunnen vanaf schooljaar 2019/2020 eenvoudig i ... Lees meer »
Schoolnaam Basispoort gelijk aan ‘instellingsnaam’ DUO. Lees meer »
Bookmarks iPad, Chromebook en Android tablet en webclips Zuludesk Lees dit als uw school gebruik maakt van Aplle iPads, Chromebooks, Android tablets en of ZuluConnect Lees meer »
Kwintessens haalt groepsgegevens niet uit Basispoort Andere uitgeverijen halen leerling- en groepsaantallen op uit Basispoort. Kwintessens NIET. Lees meer »