Uitgeverij Blink in Basispoort

Met ingang van dit schooljaar zijn de lesmethodes van Blink beschikbaar via Basispoort.

Leerkrachten met een (proef-)licentie op de methode Groove.me voor Engels, Blink Wereld – geschiedenis, Blink Wereld – aardrijkskunde, Blink Wereld – natuur en techniek en/of Blink Wereld – geïntegreerd voor wereldoriëntatie kunnen de koppeling tussen Basispoort en de lesomgeving van Blink nu activeren. Ook de leerlingen hebben dan via Basispoort toegang tot het lesmateriaal van Blink.

 

Over Blink                                    

Uitgeverij Blink maakt vernieuwende, digitale lesmethodes waarbij het bereiken van de leerling het uitgangspunt is. De lesmethodes richten zich op het prikkelen en nieuwsgierig maken van leerlingen, zodat ze vooral veel zelf ervaren en ontdekken. Dit vanuit de wetenschap dat wanneer leerlingen zelf actief zijn, ze zich sneller ontwikkelen en ze de leerstof beter begrijpen en langer onthouden.

Behalve methodes voor het basisonderwijs, geeft Blink ook methodes voor het voortgezet onderwijs uit: PLOT26 voor het vak Nederlands, de methode Wired, voor Engels en Saga voor geschiedenis. Daarnaast is Blink uitgever van de kindermerken Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior. 

Laatste Nieuws