Moet ik voor iedere methode steeds opnieuw inloggen?

Nee, als u via het Basispoort portaal bent ingelogd (dus niet via een snelkoppeling bij een met  Basispoort ‘onder water’ gekoppelde netwerkomgeving), dan blijft de Basispoort methode-overzichtspagina op de achtergrond open staan. Gaat u terug naar de overzichtspagina van Basispoort, dan kunt u direct naar een  andere methode toe. Vanuit een snelkoppeling bij een met  Basispoort ‘onder water’ gekoppelde netwerkomgeving, kan een leerkracht of leerling vanaf het bureaublad van deze omgeving altijd zonder extra of nieuwe inlog naar de verschillende methoden.
In alle gevallen is het advies dat wanneer een leerling stopt met het gebruiken van online software, hij of zij alle browsers op het bureaublad (ook die zijn ‘kleingemaakt’) sluit (klikken op het rode kruisje rechtsboven) om 100% uit te sluiten dat (oefen of toets)resultaten van de volgende leerling kunnen worden opgeslagen op naam van de voorgaande.

Soortgelijk

Laatste nieuws

Thuis inlog - Nieuw scherm leerkracht Het leerkracht-scherm ‘groepsoverzicht’ is gewijzigd. De leerkracht ziet nu onder ‘Thuislogin’ d ... Lees meer »
FAQ's voor ouders Problemen met inloggen thuis? Lees dit! Lees meer »
Helpdesk alleen per mail bereikbaar! Lees meer »
Basispoort en thuis leren i.v.m. Corona Lees meer »
Verkeersexamen 2020 VVN Voorbereiding verkeersexamen Lees meer »