Ik ontvang geen activatielink

Het komt voor dat mail vanuit Basispoort bij u in een 'spambox' terecht komt.
Als u verwacht een activatiemail van Basispoort te ontvangen, maar niets binnen krijgt, controleer dan eerst de map 'spam' of 'ongewenste mail' in uw 'postvak-in'.

Een activatielink van Basispoort is slechts 3 dagen geldig.
Daarna is deze verlopen en dient een nieuwe link opgevraagd te worden.

Een nieuwe activatielink vraagt u op via '
wachtwoord vergeten'. U krijgt dan (opnieuw) een e-mail waarmee u een zelf te bepalen wachtwoord kunt aanmaken. 

Gaat dit herhaaldelijk fout, mail of bel (073 6287557) dan de Basispoort helpdesk.

Let op:
Het komt voor, bijvoorbeeld na wijzigingen in het LAS, dat een leerkracht of leerling bij Basispoort de status 'inactief' krijgt. Het opvragen van een nieuwe activatielink werkt dan niet. Neem ook in dat geval contact op met de Basispoort helpdesk.

Soortgelijk

Laatste nieuws

Bookmarks iPad, Chromebook en Android tablet en webclips Zuludesk Lees dit als uw school gebruik maakt van Aplle iPads, Chromebooks, Android tablets en of ZuluConnect Lees meer »
Kwintessens haalt groepsgegevens niet uit Basispoort Andere uitgeverijen halen leerling- en groepsaantallen op uit Basispoort. Kwintessens NIET. Lees meer »
Verbeteringen start schooljaar 2019-2020 Lees hier wat er recent veranderd is bij Basispoort Lees meer »
Toegang Nieuwsbegrip voor IB’ers en RT’ers Ook IB’ers en RT’ers kunnen nu Nieuwsbegrip gebruiken via Basispoort. Lees hier hoe. Lees meer »
Meer tijd door Momento! Het gratis Momento resultaten-dashboard direct gebruiken? Activatie is erg makkelijk! Lees meer »