Verouderde snelkoppelingen

Vanaf oktober 2018 werken 'oude' methode-snelkoppelingen niet meer.
Dat zijn snelkoppelingen die bij Basispoort konden worden gedownload voor schooljaar 2016 - 2017. 

Controleer 
hier of uw school nog gebruik maakt van oude leerkracht- en leerling-snelkoppelingen van Basispoort. Als dat zo is, download dan de actuele snelkoppelingen (zie afbeelding).
Let op: methodesoftware kent verschillende snelkoppelingen voor leerlingen en voor leerkrachten.


Werkt uw school met Chromebooks, Android tablets of Apple iPad's?
Dan zijn de snelkoppelingen die bij Basispoort getoond worden niet bruikbaar. U heeft dan 'bookmarks' nodig. Voor zowel iPads/iPhones als Android tablets en Chromebooks is er een duidelijke handleiding voor het installeren van de juiste 'bookmarks. 

Klik 
hier voor de handleiding voor Android tablets en Chromebooks.
Klik 
hier voor de handleiding voor iPad/iPhone.

Soortgelijk

Laatste nieuws

Bookmarks iPad, Chromebook en Android tablet en webclips Zuludesk Lees dit als uw school gebruik maakt van Aplle iPads, Chromebooks, Android tablets en of ZuluConnect Lees meer »
Kwintessens haalt groepsgegevens niet uit Basispoort Andere uitgeverijen halen leerling- en groepsaantallen op uit Basispoort. Kwintessens NIET. Lees meer »
Verbeteringen start schooljaar 2019-2020 Lees hier wat er recent veranderd is bij Basispoort Lees meer »
Toegang Nieuwsbegrip voor IB’ers en RT’ers Ook IB’ers en RT’ers kunnen nu Nieuwsbegrip gebruiken via Basispoort. Lees hier hoe. Lees meer »
Meer tijd door Momento! Het gratis Momento resultaten-dashboard direct gebruiken? Activatie is erg makkelijk! Lees meer »