Informatie voor ouders
Let op: na het (her)activeren van uw account voor thuis dient u in te loggen via https://thuis.basispoort.nl Ouders/verzorgers en kinderen kunnen vanaf thuis NIET inloggen via www.basispoort.nl

Het is mogelijk voor (ouders/verzorgers van) leerlingen om thuis in te loggen bij Basispoort via de thuis-inlog. Dit is mogelijk wanneer de leerkracht van je kind het e-mail adres van één of beide ouders toevoegt aan het basispoortaccount van de leerling op school. Er wordt een e-mail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres met een activeringslink. Deze link kun je eenmalig gebruiken om een wachtwoord aan te maken. Daarna kun je deze niet meer gebruiken om in te loggen. 

Je logt thuis in via de website 
https://thuis.basispoort.nl of via onderstaande rode button.In het inlogscherm vul je eerst het e-mailadres in waarop je de activeringslink hebt binnen gekregen en vervolgens het wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt. Het kind kan dan gelijk op het programma klikken.
Als er nog een broertje of zusje op hetzelfde e-mailadres is aangemeld, kiest het kind voor zijn of haar naam en gebruikt hetzelfde wachtwoord of plaatje waarmee hij op school inlogt op Basispoort.

Welke methodes zijn er beschikbaar voor thuisgebruik?

ThiemeMeulenhoff
Taalverhaal.nu
Alles telt

Uitgeverij Zwijsen
De Veilig leren lezen Kim – versie 
De Zaken (vanaf oktober 2017) 


Noordhoff Uitgevers: 
Noordhoff Uitgevers kent voor een aantal software titels een eigen thuis inlog mogelijkheid. Vooralsnog gaan zij dit niet via Basispoort aanbieden. 

Uitgeverij Malmberg: 
Lijn 3 

Royal Jongbloed: 
My name in Tom 
Bas Educatie 

Zwijsen:
Veilig Leren Lezen Kim-versie

Voor scholen die gebruik maken van een aan Basispoort gekoppelde schoolnetwerkomgeving, zoals MOO, QL-online, Skool, EduGrip, Cloudwise, Ratho of Onlineklas, geldt dat leerlingen op school meestal niet inloggen in het Basispoort portaal, maar in het portaal van de schoolnetwerkomgeving. Zij hebben thuis dan een ander wachtwoord/plaatje. 

Laatste Nieuws

De Zaken van Zwijsen thuis beschikbaar Lees meer »
Thuis inloggen Lees meer »
Uitgeverij Blink in Basispoort Uitgeverij Blink in Basispoort Lees meer »
Software van Zwijsen en ThiemeMeulenhoff achter de thuis-inlog van Basispoort Nieuwe methodes beschikbaar voor de thuis-inlog Lees meer »
Leesplaneet en Plannex21 binnenkort ook achter Basispoort! Ars Scribendi sluit aan bij Basispoort Lees meer »