Informatie voor ouders

Let op: na het (her)activeren van uw account voor thuisgebruik dient u in te loggen via: 
https://thuis.basispoort.nl . Ouders/verzorgers en kinderen kunnen niet inloggen via www.basispoort.nl

Het is mogelijk voor (ouders/verzorgers van) leerlingen om thuis in te loggen bij Basispoort via de thuis-inlog. De leerkracht van uw kind moet dan het e-mailadres van één of beiden ouders toevoegen in het Basispoortaccount van de school. Er wordt dan een e-mail verzonden naar het ingevoerde e-mailadres met een activatielink. Deze link kun je eenmalig gebruiken om een wachtwoord aan te maken. Daarna kun je de link niet meer gebruik om in te loggen. 

Je logt thuis in via de website 
https://thuis.basispoort.nl of via onderstaande rode button.In het inlogscherm vul je eerst het e-mailadres in waarop je de activatielink hebt binnen gekregen en vervolgens het wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt. Het kind kan dan gelijk op het programma klikken.
Als er nog een broertje of zusje op hetzelfde e-mailadres is aangemeld, kiest het kind voor zijn of haar naam en gebruikt hetzelfde wachtwoord of plaatje waarmee hij op school inlogt op Basispoort.

Welke methodes zijn beschikbaar voor thuisgebruik?

ThiemeMeulenhoff
- Alles telt
- Take it Easy
- Taalverhaal.nu (taal en spelling)


Uitgeverij Zwijsen

- Veilig leren lezen - Kim-versie 
- De Zaken (Natuurzaken, Tijdzaken, Wereldzaken)


Noordhoff Uitgevers: 
Noordhoff Uitgevers kent voor een aantal software titels een eigen thuis inlog mogelijkheid. Vooralsnog is deze software thuis niet via Basispoort benaderbaar. 


Uitgeverij Malmberg: 
- Lijn 3 


Royal Jongbloed: 
- My name in Tom 
- Bas Educatie
 


Blink: 
- Groove Me

CED-Groep:
- Nieuwsbegrip

Voor scholen die gebruik maken van een aan Basispoort gekoppelde schoolnetwerkomgeving, zoals MOO, QL-online, Skool, EduGrip, Cloudwise, Ratho of Onlineklas, geldt dat leerlingen op school meestal niet inloggen in het Basispoort portaal, maar in het portaal van de schoolnetwerkomgeving. 

Laatste Nieuws