Informatie voor ouders

Vanaf 1 augustus 2016 is het mogelijk voor de leerlingen om thuis in te loggen bij Basispoort via de thuis-inlog.

Dit is mogelijk wanneer de leerkracht van uw kind het e-mail adres van één of beide ouders toevoegt aan het account van de leerling in Basispoort. Er wordt een e-mail verzonden naar dat e-mailadres met een activeringslink, met deze link kunt u een wachtwoord aanmaken.

De leerlingen loggen thuis in via de website https://thuis.basispoort.nl. Hier vult u eerst het e-mailadres dat in Basispoort is toegevoegd aan de leerling in en vervolgens het zelf aangemaakte wachtwoord. Als uw kind de enige is die gebruik maakt van de thuisinlog, kan hij gelijk op het programma klikken. Als er nog een broertje of zusje op hetzelfde e-mailadres is aangemeld, kiest uw kind voor zijn of haar naam en gebruikt hetzelfde wachtwoord of plaatje waarmee hij op school inlogt op Basispoort. 

De software titels die op dit moment beschikbaar zijn via de thuis-inlog zijn de software titels van uitgeverij Jongbloed en Lijn 3 van uitgeverij Malmberg.

Voor scholen die gebruik maken van een aan Basispoort gekoppelde schoolnetwerkomgeving, zoals MOO, QL-online, Skool, EduGrip, Cloudwise, Ratho of Onlineklas, geldt dat leerlingen op school meestal niet inloggen in het Basispoort portaal, maar in het portaal van de schoolnetwerkomgeving. Zij hebben thuis dan een ander wachtwoord/plaatje. 

Laatste Nieuws

Software van Zwijsen en Thiememeulenhoff achter de thuis-inlog van Basispoort Nieuwe methodes beschikbaar voor de thuis-inlog Lees meer »
Leesplaneet en Plannex21 binnenkort ook achter Basispoort! Ars Scribendi sluit aan bij Basispoort Lees meer »
Nieuwe rollen toegevoegd aan Basispoort Er zijn nieuwe rollen toegevoegd aan Basispoort. De ICT-coördinator van de school kan nu in ... Lees meer »
Basispoort verwelkomt Uitgeverij Onlineklas! Meer gebruiksgemak voor leerlingen en leerkrachten. Lees meer »
Veilig gebruik van Basispoort? Ververs regelmatig uw wachtwoorden! Lees meer »