Basispoort verwelkomt Uitgeverij Onlineklas!

Vanaf dinsdag 24 januari heeft ook Uitgeverij Onlineklas een koppeling met Basispoort. Voor scholen die gebruik maken van het Onlineklas platform, betekent dit dat leerlingen en leerkrachten met één login toegang krijgen tot de complete wereld van educatieve aanbieders die reeds achter Basispoort zitten.

Niet alleen hebben deze leerlingen en leerkrachten via Onlineklas toegang tot educatieve software van de uitgeverijen achter Basispoort.

Onlineklas faciliteert ook koppelingen met o.m. Entree van Kennisnet, Microsoft Office 365, Google for Education en de Apple App Store.

Daarbij heeft Onlineklas diverse uitgevers geïntegreerd in haar omgeving, zoals Unieboek met de Winkler Prins en de educatieve zoekmachine van Wizenoze.

En alles binnen Onlineklas kan worden voorgelezen door ReadSpeaker.

Basispoort verwelkomt Uitgeverij Onlineklas, haar diensten en haar content-aanbod in de brede samenwerking van uitgeverijen en ICT-dienstverleners aan het primair onderwijs.

Leerlingen en leerkrachten die gebruik maken van Onlineklas, zullen zo nog makkelijker hun weg vinden naar hun online-lesmaterialen.

Voor meer informatie over Onlineklas en de aanbieders daarachter wordt verwezen naar de site van Onlineklas

Laatste Nieuws

Nieuwe rollen toegevoegd aan Basispoort Er zijn nieuwe rollen toegevoegd aan Basispoort. De ICT-coördinator van de school kan nu in ... Lees meer »
Basispoort verwelkomt Uitgeverij Onlineklas! Meer gebruiksgemak voor leerlingen en leerkrachten. Lees meer »
Veilig gebruik van Basispoort? Ververs regelmatig uw wachtwoorden! Lees meer »
Basispoort voert in november Bewerkersovereenkomst van Privacy Convenant 2.0 in De Stichting Basispoort gebruikt in haar relatie met scholen vanaf 1 november 2016 de Bewerkerso ... Lees meer »
Handmatige upload bestand uit Parnassys? Bel Basispoort helpdesk! Lees meer »