Handmatige upload bestand uit Parnassys? Bel Basispoort helpdesk!

Gebruikt uw school Parnassys, maar zonder automatische uitwisseling van groepsgegevens met Basispoort'? Dan importeert u waarschijnlijk regelmatig een handmatig EdeXML- bestand naar Basispoort. En dat bestand maakte u dan m.b.v. de 'Basispoort XML Maker'. Omdat Parnassys is overgestapt naar de nieuwste uitwisselstandaard UWLR 2.1, kan het bestand dat u maakt met de Basispoort XML Maker niet meer 'zomaar' handmatig geïmporteerd worden bij Basispoort.

U kunt de Basispoort XML Maker gewoon blijven gebruiken. Maar zijn er veranderingen in uw LAS, bijvoorbeeld door een groepswijziging van een leerling of een nieuwe leerling op school, neem dan even contact op met de helpdesk van Basispoort. Onze medewerkers helpen u graag bij het correct in Basispoort importeren van het nieuwe EdeXML-bestand.

Een andere optie is natuurlijk voortaan gebruik te maken van de automatische koppeling tussen Parnassys en Basispoort. De ICT-coördinator kan deze instellingen bij Basispoort zelf aanpassen.

Let op: 
Voor scholen die in Basispoort de 'automatische uitwisseling' tussen Parnassys en Basispoort hebben aangevinkt, is er niets veranderd! Dit bericht is alleen relevant voor scholen die Parnassys gebruiken, maar GEEN gebruikmaken van de automatische uitwisseling met Basispoort.

Laatste Nieuws