Welkom Veilig Verkeer Nederland!

Verkeerspoort van VVN achter Basispoort!
Vanaf het nieuwe schooljaar zal het digitale lesmateriaal van VVN te gebruiken zijn vanuit Basispoort. Na de zomervakantie gaat Veilig Verkeer Nederland (VVN) een nieuw fase in met de VVN Verkeerseducatielijn. De werkbladen Stap Vooruit (groep 4), Op Voeten En Fietsen (groep 5/6) en de Jeugd Verkeerskrant (groep 7/8) zijn inhoudelijk en in vormgeving volledig vernieuwd en sluiten aan bij de wensen van de scholen. Daarnaast gaat VVN de volgende digitale fase in.


Op de online omgeving VVN Verkeerspoort kunnen niet alleen de werkbladen, toetsen en aanvullend lesmateriaal geraadpleegd worden, er zijn ook digitale lessen en is er een situatiebouwer waarbij de leerkracht met Google Maps een verkeerssituatie kan uitleggen. Kortom: alle ingrediënten voor modern methodisch verkeersonderwijs.

Laatste Nieuws

Leesplaneet en Plannex21 binnenkort ook achter Basispoort! Ars Scribendi sluit aan bij Basispoort Lees meer »
Nieuwe rollen toegevoegd aan Basispoort Er zijn nieuwe rollen toegevoegd aan Basispoort. De ICT-coördinator van de school kan nu in ... Lees meer »
Basispoort verwelkomt Uitgeverij Onlineklas! Meer gebruiksgemak voor leerlingen en leerkrachten. Lees meer »
Veilig gebruik van Basispoort? Ververs regelmatig uw wachtwoorden! Lees meer »
Basispoort voert in november Bewerkersovereenkomst van Privacy Convenant 2.0 in De Stichting Basispoort gebruikt in haar relatie met scholen vanaf 1 november 2016 de Bewerkerso ... Lees meer »