Netwerkomgeving van Ratho B.V. nieuwe koppelpartner Basispoort.

Ratho B.V. is de zesde officiële koppelpartner geworden van de Stichting Basispoort! Naast Skool Control, QL-Online (van participant de Rolf groep), MOO (van participant Heutink ICT), EDUgrip (van Unilogic) en Cloudwise, zal per 1 augustus 2016 ook de schoolnetwerkomgeving van Ratho gekoppeld zijn met Basispoort!

Met deze oplossing loggen leerkrachten en leerlingen via de schoolnetwerkomgeving van Ratho slechts één keer in, bij Ratho.  Al het digitale lesmateriaal waarvoor de school een licentie heeft bij  de aangesloten uitgeverijen is dan direct vanuit de omgeving van Ratho toegankelijk (Single Sign On). Op deze manier komt ook Ratho tegemoet aan een van de speerpunten van de PO-Raad, namelijk het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van het gebruik van digitale materialen.

Het volledige persbericht van Ratho leest u hier:
http://www.ratho.nl/actualiteiten/nieuws/per-1-mei-zijn-wij-officieel-koppelpartner-van-de-stichting-basispoort/

Wilt u meer informatie over de Ratho-koppeling met Basispoort? Neem dan contact op via info@ratho.nl of bel met 040 2370 426.

Laatste Nieuws

Prowise GO nieuwe koppelpartner Basispoort Lees meer »
De Zaken van Zwijsen thuis beschikbaar Lees meer »
Thuis inloggen Lees meer »
Uitgeverij Blink in Basispoort Uitgeverij Blink in Basispoort Lees meer »
Software van Zwijsen en ThiemeMeulenhoff achter de thuis-inlog van Basispoort Nieuwe methodes beschikbaar voor de thuis-inlog Lees meer »